Wat we doen

Wij helpen organisaties met het uitvoeren van grootschalige datamigraties, het implementeren van data warehouses, het verbeteren van datakwaliteit en het anonimiseren van testgegevens.

Onderscheidend vermogen

Wij onderscheiden ons door het leveren van diensten én producten die nauw samenhangen. Jarenlange opgedane kennis en ervaring uit projecten is omgezet in innoverende software oplossingen.

Specialisme

ITCG is specialist op dit gebied en ondersteunt sinds 1998 vele organisaties, waaronder banken, (zorg)verzekeraars, (semi)overheid, uitgevers, telecommunicatie, woningcorporaties en nutsbedrijven.

Gespecialiseerde producten

Deze gespecialiseerde producten maken het mogelijk om projecten sneller, met minder inspanning en goedkoper uit te voeren. En de beheerkosten zijn aanzienlijk lager. Voor meer informatie, zie: www.datprof.com.

Maatschappelijk betrokkenheid

ITCG wil een actieve bijdrage leveren aan de samenleving. Bijvoorbeeld door actieve deelname in vakgroepen (o.a. BIN3), betrokkenheid bij opleidingen (gastcolleges, stage/afstudeerbegeleiding) en ondersteuning van goede doelen (o.a. KWF).

Historie van ITCG

ITCG is in 1998 opgericht door Harald Kikkers en Hilbrand Kikkers. In de daarop volgende jaren is ITCG uitgebreid met een aantal ervaren en enthousiaste specialisten en consultants.

Sponsoring

ITCG stimuleert actief sportieve ontwikkelingen in de samenleving. Bijvoorbeeld als hoofdsponsor van het internationaal ITCG DKV volleyballtoernooi, sponsor van voetbalclub FC Groningen en sponsor van het Internationale Footvolley toernooi.

Frank Hoving, senior consultant ITCG: “Jarenlange opgedane kennis en ervaring uit projecten is omgezet in innoverende software oplossingen.”